Luisterkind-afstemming

 

Door het maken van een Luisterkind-afstemming ga ik in gesprek met een diepere laag in jezelf, je ziel. Je ziel heeft inzichten waar jij je niet altijd bewust van bent in dit leven. In je ziel bevinden zich de herinneringen, je emoties en je ervaringen die je gaandeweg je leven(s) hebt meegemaakt. Dit maakt iedere afstemming unie en soms ook behoorlijk confronterend. Vragen die je hebt, neem ik mee in de afstemming waardoor knelpunten aan het licht komen en er inzichten ontstaan. Dit alles gebeurt op afstand zonder fysiek contact. Dit maakt dat deze methode zeer laagdrempelig en prettig is voor kinderen.

 

Vaak kan ik in de afstemming samen met jou al enkele problemen oplossen waar je in het dagelijkse leven hinder van ondervindt. Soms vraagt het naderhand een inspanning van jou om zaken aan te pakken en mee aan de slag te gaan.

 

Voor wie is een Luisterkind-afstemming bedoeld?

 Een Luisterkind-afstemming is mogelijk bij kinderen, maar ook bij volwassenen, ongeboren kinderen, mensen die in coma liggen, mensen met een verstandelijke beperking, mensen die inmiddels zijn overleden en dieren.

 

 • Een Luisterkind-afstemming kan helpen om inzicht te krijgen in je eigen gedrag of het gedrag van je kind. Je begrijpt waarom een kind bepaald gedrag vertoont of waarom jij steeds tegen dezelfde dingen aan blijft lopen.
 • Onderwerpen die bij kinderen vaak duidelijk worden: Schoolgedrag, leerproblemen, slecht slapen/eten/luisteren, lusteloosheid, boosheid, verdriet, moeheid, oorsprong van de band met andere familieleden.
 • Vragen die door volwassenen regelmatig worden meegestuurd kunnen gaan over angsten voor bepaalde situaties, gevoel van vast lopen in je leven, niet weten welke richting je op moet qua werk etc.
 • Een luisterkind-afstemming is dan ook bedoeld voor iedereen die wat problemen ervaart, van welke aard dan ook. Dit kan zijn in het contact met anderen, de keuzes die je in je leven maakt of gedrag van jezelf waar je last van hebt.
 • Een luisterkind-afstemming kun je ook aanvragen zonder dat je vragen hebt. Ik schrijf dat gewoon op wat er komt en wat je ziel wil vertellen.  

Wat doet een Luisterkind-afstemming niet?

 Ik ben geen arts, psycholoog, orthopedagoog of wat dan ook. Ik verhelp ook geen ziektes of aandoeningen. Ik maak alleen contact met jou, je zoon of dochter om helder te krijgen wat er scheelt. Niet meer en niet minder. Eventuele vervolgstappen zijn verder aan jou/jullie.

 

Wat zijn de voordelen van een Luisterkind-afstemming?

 Een Luisterkind-afstemming maak ik door op afstand contact te maken met je ziel, gewoon thuis achter mijn computer. Je hoeft niet naar mij toe te komen en we spreken geen tijdstip af voor de afstemming. We hebben enkel via de mail contact om gegevens uit te wisselen. Aansluitend aan de afstemming, stuur ik deze direct per mail naar je toe.

 

Voor wie kun je een Luisterkind-afstemming aanvragen?

 •  Je kunt een afstemming aanvragen voor jezelf en voor je eigen (adoptie)kinderen.
 • Kinderen vanaf 10 jaar dienen ook zelf toestemming te geven voor een afstemming.
 • Je kunt geen afstemming aanvragen voor of namens iemand anders. Ook niet als partner, stiefouder, pleegmoeder, opa, zus of tante.
 • Je kunt wel een afstemming aanvragen als je wilt weten wat jij kunt doen om je partner/neefje/tante te helpen. Ik stem mij dan af op jou.

 

Hoe vraag je een Luisterkind-afstemming aan?

 

 • Je kunt een Luisterkind-afstemming aanvragen via het contactformulier bij het kopje "aanvraag" op deze website.
 • Nadat ik deze heb ontvangen zal ik je via de mail laten welke informatie ik van je nodig heb en je mijn rekeningnummer geven waar je het bedrag op kunt overmaken.
 • Wanneer ik alle gegevens en de betaling heb ontvangen, ontvang je de afstemming binnen twee weken in je mailbox.